Cardiff || English Time

Adult Courses U.K

A English Time oferim un servei per a adults que vulguin estudiar anglès, durant un període llarg o curt, a Cardiff al Regne Unit. Tenim uns itineraris personalitzats durant tot l'any per persones més grans de 18 anys. Aquests itineraris inclouen l'organització de l'acomodació amb famílies natives angleses, classes d'anglès (en grups o individuals), activitats socials durant la setmana i viatges i excursions durant el cap de setmana. English Time treballa conjuntament amb Peartree Languages situat a Cardiff. Va obrir l'any 2005 i la seva propietaria és la Nicky Partridge. La Nicky té molta experiència com a mestra d'anglès i és una examinadora qualificada. Ha estat organitzant la Summer School i programes per adults durant molts anys i hi té molt de coneixement en aquest camp. La Nicky va estudiar a la Universitat de Southampton on va obtenir el grau en estudis Europeus i està especialitzada en llengües modernes. Va començar la seva carrera d'ensenyament durant el mateix any que ensenyava EFL a nens i nenes de Cambridge. LINKBenvinguts a Cardiff
Cardiff és la capital de Gal·les. Com a capital té molta riquesa cultural i història i, al mateix temps, és dinàmica i diversa. La gent és molt hospitalària i és fàcil fer amics i trobar-se amb gent resident per poder practicar l’anglès. Des del vell castell de dos mil anys, fins a la preciosa i modern Cap de Cardiff. La ciutat i els seus entorns tenen coses per a tothom, i fins i tot, té una llista de llocs atractius per visitar inesgotable. L’ocupat centre de la ciutat és una àrea excel·lent per fer compres, plena de cafeteries, bars, museus, cinemes, teatres, pubs i discoteques. Cardiff té al voltant de 380.000 habitants i està situada al sud-oest del Regne Unit. És molt coneguda perquè és una ciutat universitària i té molts estudiants internacionals de tot el món.
Cardiff és la capital de Gal·les.
Situat al Regne Unit.
Aproximadament a 200 km de Londres.

Programes per a adults
L'arribada
English Time pot organitzar la recollida a l'aeroport del Regne Unit on seran recollits per trobar-se amb la família nativa anglesa i ensenyar-los on viuran durant la seva estada a Cardiff.

Les famílies
Totes les famílies han de passar un estricte procés de selecció i comprovacions policials i la casa ha de passar unes inspeccions. Aquest procés no només està vigilat per Peartree Languages, sinó que també hi participa el comitè britànic on Peartree Languages hi és acreditat. Les famílies poden ser de totes les edats, pares solters o casats, amb o sense fills. La família els oferirà esmorzar i sopar. Els estudiants s’han de sentir com a casa i poden amb les famílies menjar, mirar la televisió i, el més important, parlar anglès tota l’estona. Les famílies poden tenir gossos, gats o altres animals domèstics. Totes les cases tenen accés a internet.

Classes d'Anglès
Els estudiants assistiran a classes d'anglès en petits grups acord al seu nivell, i també en classes individuals. El nombre de dies de la setmana i les classes que es requereixen es discutiran amb English Time i hi ha la possibilitat d'organitzar un paquet personal per vosaltres. Se li donarà a cada estudiant un certificat al final de la seva estada. English Time i Peartree Languages també poden organitzar una data per realitzar els exàmens oficials de Cambridge com el PET B1 i FCE First Certificate B2 durant l'estada a Cardiff, no obstant l'estada pot coincidir amb dates on es realitzen els exàmens.Programa Social de Peartree Languages
També us convidem a unir-se al Programa Social de Peartree Languages que ofereix un ampli ventall de diferents activitats des de dinars per practicar l'anglès fins a anar a la bolera i visitar a llocs d'interès. Aquest programa és una excel·lent manera de conèixer nous amics, passar temps practicant l'anglès fora de l'aula i familiaritzar-se amb la història, cultura i la manera de viure del Regne Unit.

Visita Cardiff (LINK) Visita Gal·les (LINK)

Per a més informació i preus d'aquest curs per adults contacta'ns a English Time La Canya.

testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3

POL Sucarrats

Per mi, anar a Cardiff l'any passat va ser increïble.
Primer de tot, recordo que al començament dubtava si anar-hi perquè pensava que el fet d'estar fora dues setmanes en un altre país no m'hi sentiria còmode, estar allà sense amics i parlant cada dia en anglès seria molt dur per mi i aquest cúmul de coses m'espantaven. Però, puc prometre, que anar a Cardiff va ser una de les millors experiències de la meva vida.

La meva família de Cardiff era molt propera a mi i sempre em donaven ajuda amb qualsevol cosa que necessitava. Des que era jove, aprendre anglès m'era molt difícil, però a Cardiff vaig aprendre anglès com mai abans no n'havia après perquè els professors nadius eren divertits, ensenyaven molt bé i tot això feia que no m'avorrís mai a classe.

He après una nova cultura, he tastat nous menjars, he conegut gent de tot el món i vaig conèixer un amic amb el qual encara xerrem, encara que ja estigui a casa. Anar a Cardiff m'ha ajudat a créixer, a ser responsable i m'ha obert la ment a noves experiències. Em va agradar tant que aquest any intentaré d'anar-hi una altra vegada però aquesta vegada vull passar-hi un mes en comptes de dues setmanes.

Sant Joan Les Fonts, Juliol de 2017.

Àngel Verdaguer

Hola, em dic Àngel Verdaguer i sóc alumne de l'acadèmia d'anglès d'en Darren i la Dolors, English time, escric aquestes linies per explicar-vos la meva experiència amb un viatge que vaig fer aquest any 2018, al mes de gener a Cardiff (Wales). En Darren és natiu de Cardiff, per tant coneixador del lloc i coneixador de l'acadèmia d'anglès Peartree languages amb qui hi té una bona amistat amb el seu professorat, qui em va recomenar anar uns dies (hi vaig anar 15) i així ho vaig fer.

En Darren des de la Canya i la Nicky des de Cardiff m'ho van gestionar tot, em van buscar una familia pels 15 dies i em van programar uns horaris per estudiar a l'acadèmia Peartree. Com sempre que un marxa de casa durant uns dies a un lloc desconegut i sense saber l'idioma, hi va amb un cert respecte, però al cap de 15 dies ja no volia tornar, em sentia com a casa.

La familia que vaig estar, en Michel i la Francesca, es van portar molt bé amb mi, una gent molt amable que em van cuidar moltissim, ens vam fer amics de seguida. A l'acadèmia, tot el professorat va ser molt amable i pacient, penseu que el meu nivell és molt baix, i destacar sobretot el meu tutor, l'Everton, un magnífic professor i millor persona.

El grup de treball que vaig estar, erem 4 alumnes, un valencià, una colombiana, un italià i una egipcia, ens vam portar molt bé des del primer dia.
Feiem activitats extra acadèmiques, un cop a la setmana es feia una trobada amb tots els alumnes de totes les classes de diferents nivells d'anglès, per promoure l'amistat i l'idioma, en el meu cas vaig anar a fer un dinar una setmana i l'altre setmana vam fer una partida de bowling.

Recomano a tothom que pugui, fer una escapada a Cardiff, a part d'aprendre anglès, viatjar t'obre la ment i és molt positiu conèixer altre gent i altres cultures.
La gent de Cardiff és molt amable, la ciutat la vaig trobar acollidora, només us recomano si aneu el gener, un bon abric impermeable i unes bones botes, a l'estiu ho desconec, però la gent de Cardiff diu que hi fa molt bon temps. Jo hi vull tornar, amb això ja està tot dit.

Olot, Gener de 2018.

Patricia Casado

El curs d'anglès per a adults a Cardiff va ser una experiència molt bona per a mi i ho vaig gaudir molt.
Les dues setmanes que vaig estar a Cardiff vaig aprendre la seva cultura i els seus costums i sobretot em va servir per aprendre més el seu idioma i visitar llocs en els quals mai havia estat.

L'escola Peartree Languages ​​és molt acollidora i tot l'equip és molt amable i professional. Em vaig sentir molt còmoda en les classes, ja que s'adapten perfectament a tu nivell i estan formades per grups molt reduïts de persones de diferents països.

Gràcies a aquesta experiència, he conegut a persones d'altres països que aprenien amb mi a la mateixa aula i hem pogut continuar amb una bona amistat.

L'hi recomano a totes les persones que vulguin aprendre o millorar el seu anglès.

Estic segura que repetiré, per dues setmanes o per més temps.

Olot, Agost 2018